Piet Raijmakers Jr en Jeroen Dubbeldam houden Nederlandse eer hoog in Indoor Derby van Den Bosch

Piet Raijmakers Jr en Jeroen Dubbeldam houden Nederlandse eer hoog in Indoor Derby van Den Bosch
In de Indoor Derby CSI5* 1,45m van Den Bosch heeft de Italiaan Emanuele Gaudiano met Carlotta 232 (Chaccomo) net de overwinning op zijn naam geschreven. Dat was meteen de derde keer dat hij deze rubriek won. Piet Raijmakers Jr en Jeroen Dubbeldam snelden ook naar de top vijf.




QUICK RESULTS

  1. Emanuele Gaudiano - Carlotta 232

  2. Pius Schwizer - Balou Rubin R

  3. Bertram Allen - Fairytale 86






In 83,31 seconden konden Emanuele en Carlotta hun concurrenten verslaan. Daarna was het aan Zwitserland met Pius Schwizer en zijn twaalfjarige Balou du Rouet-zoon Balou Rubin Z. Zij werden tweede in 86,34 seconden. Das was bijna een halve seconde sneller dan de jonge Ier Bertram Allen. Hij stuurde de KWPN-merrie Fairytale 86 (Verdi TN) naar de derde plaats.

Daarna was het aan de thuisruiters. Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's Amberlina (Tangelo vd Zuuthoeve) finishten in 87,21 seconden en werden vierde, plaats vijf ging naar Jeroen Dubbeldam met Roelofsen Horse T Gioia van 't Neerenbosch (Nagano).

Gerco Schröder en Glock's Debalia (Numero Uno) werden zesde, Jur Vrieling sprong met Davall (Zavall VDL) naar de negende plaats.

Klik hier voor het volledige resultaat.