Pechfouten voor Harrie Smolders in barrage AG Trophy Zurich

Pechfouten voor Harrie Smolders in barrage AG Trophy Zurich
Voor de aanvang van de Wereldbeker wedstrijd in Zurich stond er nog een AG Trophy rubriek op het programma op een hoogte van 1m50. De Zweed Peder Fredricson was hier degene die met de winst aan de haal ging. Hij zadelde zijn Hansson Wl (v. Iowa) en bleef deze achtkoppige barrage de baas in een tijd van 35.38 seconden.

De Brit Michael Whitaker noteerde de tweede plaats met de Mylord Carthago zoon Valmy de la Lande met wie hij hier in 36.19 seconden rond wist te komen. Een derde plaats was er voor de Noorse Marit Haarr Skollerud en de Zangersheide hengst Dublin van Overis (v. Darco) met wie ze hier in 40.91 seconden als laatste foutloze combinatie in de barrage door de finish kwam.

Met vier strafpunten was er een vierde plaats voor de Zwitser Paul Estermann en Curtis Sitte (v. Ogano Sitte) die wel een snellere tijd dan Fredricson noteerde met 33.51 seconden. Zijn landgenoot Walter Gabathuler eindigde met Silver Surfer (v. Casall) op een vijfde plaats met 35.28 seconden op de klok.

Harrie Smolders bleef ook onder de tijd van Fredricson, met zijn Cas moest hij in 34.41 seconden echter acht strafpunten incasseren. Dit resulteerde in een achtste plaats.

Klik hier voor alle resultaten