Paul van Wylick en Slytherin geven visitekaartje af in Duitsland

Paul van Wylick en Slytherin geven visitekaartje af in Duitsland
Vandaag werd in het Duitse Darmstadt-Kranichstein een CSI 2* afgewerkt op 1.45m hoogte. Hier was het Paul van Wylick die er met de winst vandoor ging. Zijn 10-jarige Oldenburger merrie met de stoere naam Slytherin (v. Stakkato Gold) snelde door het parcours en bleef zijn tegenstander nipt voor. In een tijd van 63.13 seconden kwam het duo foutloos door de finish.

De voor het thuisland rijdende Hans-Jorn Ottens eindigde met zijn KWPN-er Cash, een nakomeling van Vigo d'Arsouilles op een tweede plaats. Cash werd voorheen internationaal uitgebracht door Niels Knape. Ottens kon niet aan de tijd komen van Van Wylick en eindigde de klok op 63.61 seconden. Hij werd gevolgd door zijn landgenote Franziska Baum-Gundlach die derde werd met Flotte Deern (v. Forsyth FRH) in een tijd van 63.85 seconden. De top drie lag dus erg dicht bij elkaar.

De top vijf werd vervolledigd door de Franse Isabel met Baron XVIII die op de vierde plaats eindigde en ook de vijfde plaats in beslag nam met haar Riga Menadiere.

Klik hier voor alle resultaten