Patrick Lemmen sprint naar ochtendoverwinning in De Peelbergen

Patrick Lemmen sprint naar ochtendoverwinning in De Peelbergen
Voor Patrick Lemmen en Jolie Fleur (Contact vd Heffinck) startte de dag in de Peelbergen meteen met een overwinning vandaag. In 60,44 seconden won het duo de eerste groep van de CSI3* 1,40m.




QUICK RESULTS

  1. Patrick Lemmen - Jolie Fleur (Contact vd Heffinck)

  2. Dennis van den Brink - El Greco (Diarado)

  3. Jarno van Erp - Bon Giorno GO (Tygo)






Lemmen kon om bijna een seconde landgenoot Dennis van den Brink met El Greco verslaan. Deze bleef op zijn beurt driekwart seconde voor op Jarno van Erp met Bon Giorno Go. De vierde plaats was voor Edwin Smits met Lantaro Von Hof (Ladirio Von Hof) voor Zwitserland. Rodrigo Giesteira Almeida en Isolde vd Heffinck (Contact vd Heffinck) rondden de top vijf voor Portugal af.

Michel Hendrix werd in deze rubriek zesde met Don Diablo HX (Vittorio), Leon Thijssen en Tylientje Z (Tyson) grepen de achtste plaats vlak voor Kristian Houwen en Drop Shot VM (Kannan).

In de tweede groep kon de Braziliaan Carlos Eduardo Mota Ribas winnen met Kartouzo van 't Kathof in 60,53 seconden. Robert Vos volgde hem met Scotch (Stolzenberg) op in 62,5 seconden, een ruime kwart seconde sneller dan Belg Wilm Vermeir met Joyride S (Toulon). Pius Schwizer werd vierde met Chaquilot (Chacco-Blue), Dennis van den Brink en Aonia Domain (Mylord Carthago) rondden de top vijf af.

In de CSI* GP-kwalificatie was Kristian Houwen beste NL'er met Gin Gin Balia SMH  op de vierde plaats. Mel Thijssen kaapte hier de zesde plaats weg met Gaudi (Lexicon), Yves Houtackers en Vinci de Beaufour (Diamant de Semilly) werden negende. De overwinning was voor de Belg Xavier Peeters met Let It Be 111 Z (Lord Z).

Klik hier voor alle resultaten.