Patrick Lemmen rondt tweede week van Milano Jumping Challenge ijzersterk af

Patrick Lemmen rondt tweede week van Milano Jumping Challenge ijzersterk af
In Gorla Minore is vandaag de tweede week van de Milano Jumping Challenge tot een mooi einde gekomen. De GP 1,45m werd gewonnen door de Duitser David Will, Patrick Lemmen stelde een overwinning veilig in de Medium Tour 1,35m.




QUICK RESULTS GP

  1. David Will - Forest Gump (Forsyth)

  2. Bryan Balsiger - AK's Courage (Chepetto C)

  3. John Whitaker - JB's Hot Stuff






De Duitser David Will kon de overwinning van de GP de zijne noemen in het zadel van zijn dertienjarige Forsyth-zoon Forest Gump. Zij finishten in 38,63 seconden in de barrage, een seconde sneller dan Bryan Balsiger. Deze Zwitser werd tweede met AK's Courage, een dochter van Chepetto C. De Brit John Whitaker en JB's Hot Stuff stelden het brons veilig in 39,69 seconden.

Filippo Garzilli was met zijn vierde plaats de beste Italiaan. In het zadel van Adelscot, een vijftienjarige zoon van Stakkato, kruiste hij de finishlijn in 40,11 seconden. Een kleine 0,18 seconde meer had Maelle Martin nodig. Deze Franse amazone rondde de top vijf af met Come On Jumper (Comme Il Faut).

Patrick Lemmen won de Medium Tour 1,35m in 25,93 seconden. Hij ging met de eerste plaats aan de haal in het zadel van KWPN'er Giruso H (Indoctro). Mark McAuley volgde voor Ierland met Jacintha vh Kriekenhof (Winningmood) in 26,17 seconden, Alessandra Reich plaatste Oostenrijk op de derde stek met de KWPN-gefokte U Mijnheer (Triomphe de Muze). De Belgische Virginie Thonon werd vierde met Dayton Sitte (Ogano Sitte), plaats vijf was voor Ariana Ravanbakhsh en SIEC Cros (Chambertin).

Klik hier voor alle resultaten.