Oostenrijkse winst terwijl Leopold van Asten zich in de prijzen springt in Zürich

Oostenrijkse winst terwijl Leopold van Asten zich in de prijzen springt in Zürich
Deze ochtend werd in Zürich de 1.45m Longines Ranking proef verreden. De internationale accumulator met joker werd een strijd tussen 31 combinaties in totaal. De Oostenrijkse springruiter Max Kühner spurtte daarbij naar de overwinning in het zadel van de 14-jarige PSG Future (v. Cash and Carry). Het duo klokte foutloos af in 48,74 seconden.

Leopold Van Asten haalde nog nipt de prijzen met de 12-jarige KWPN-merrie, VDL Groep Beauty. Van Asten snelde doorheen het parcours maar tikte hier en daar een fout met zijn For Pleasure-dochter. Het duo strandde uiteindelijk op de twaalfde plaats.

Het podium kleurde verder Zwitsers. Martin Fuchs is niet te stoppen op eigen terrein. Ook vandaag haalde hij de prijzen. Samen met de 9-jarige sBs-merrie, Dubai du Bois Pinchet (v. Kashmir van Schuttershof) volgde Fuchs op de tweede plaats voor landgenoot Philipp Züger met Cassido GZ (v. cassini I).

Julio Arias strandde net buiten het podium met de 12-jarige sBs-hengst, Armani des Maraichers (v. Kashmir van Schuttershof). De Spanjaard werd opgevolgd door Luciana Diniz met de 10-jarige BWP-merrie, Isabeau (v. Winningmood van de Arenberg).

Klik hier voor de resultaten