Niels Tacken oppermachtig op Sentower Park

Niels Tacken oppermachtig op Sentower Park
Het is de Nederlander Niels Tacken die op het Sentower Park de CSI2* 1m40 twee-fasen special op naam schrijft. Hij kon daarvoor rekenen op de Zangersheide merrie Chenna Z (v. Chablis I Z) die hij rondstuurde in een tijd van 25.06 seconden.

Hij ging zo voor op de Fransman Gregory Cottard die opnieuw met Une Futee de WY (v. diamant de Semilly) de tweede plaats opeiste. Ditmaal met een tijd van 26.05 seconden. De Italiaan Luca Coata zien we terug op de derde stek met zijn California Del Rilate (v. Sandro Boy) die hij rondstuurde in 26.97 seconden.

Het beste Belgische resultaat komt van Sam Polleunis met de Zangersheide merrie Be Cute van de Wolfsakker Z (v Bamako de Muze) met wie hij als vierde eindigde. De Duitser Hergen Forkert werd met de Cartani zoon Con Color vijfde.

Op de zesde plaats strandde Sylvie Morrier met de BWP-er Jet Set du Beaumont, gevolgd door een zevende plaats van Nadege Janssen en Leon JH Z (v. Lord Z).

1m30

In het 1m30 die eerder op de middag verreden werd is het de Nederlander Ivo Biessen die met Cendrillon du Ruisseau Z de zesde plaats voor rekening neemt. Terwijl het beste Belgische resultaat gaat naar Sven van Dijck met de hengst Quiannini R Z (v. Quannan R) die hier negende werden.

 

Resultaten