Nederlandse paarden scoren in Wellington

Nederlandse paarden scoren in Wellington
Zowel de international twee - als vijfster combinaties kregen een pittig 1.45m parcours voorgeschoteld op het Winter Equestrian Festival in Wellington. Bij de vijfster ruiters hield Rodrigo Lambre de concurrentie achter zich, terwijl Laura Chapot de tweester winst op haar naam schreef. Bij de CSI2* rubriek sprong Emilie Conter in de prijzen met haar vertrouwde Mufasa.




QUICK RESULTS CSI5*
1. Rodrigo Lambre - Chapilot
2. Carlos Hank Guerreiro - H5 Market Irminka
3. Daniel Bluman - Entano




Rechtstreeks op tijd waren Rodrigo Lambre en Carols Hank Guerreiro sterk aan elkaar gewaagd in de 1.45m CSI5* hoofdrubriek. Samen met de Chacco-Blue-zoonn, Chapilot sprong Lambre naar de overwinning in 60,34 seconden. Carlos Hank Guerreiro volgde op de tweede plaats met onder het zadel H5 Market Irminka (Irco Mena).

Samen met Shane Breen's voormalige rit bleef Guerreiro Daniel Bluman voor. Bluman stuurde zijn Entano (Namelus R) foutloos naar de derde plaats. De KWPN'er werd in het verleden uitgebracht door Loewie Joppen.

Net buiten het podium volgde William Whitaker met RMF Chacco Top op de vierde plaats terwijl Beezie Madden met de Belgische Jiva (ex. Jiva van 't Broekend) de vijfde stek inpalmde.

Emilie Conter haalt de prijzen in de CSI2*

De CSI2* hoofdrubriek kwam op naam van Laura Chapot met haar Chandon Blue (Chacco Blue). Het paar bleef ruim twee seconden voor op Rodrigo Pessoa met Farrero onder het zadel. De KWPN'er is een zoon van Boss en werd gefokt door M.E. Bosman-van de Most. De ruin werd opgeleid door Alexandre Sueur. Het podium werd afgewerkt door Nicole Bellissimo met Jersey vd Hunters (Hunter's Scendix).

Emilie Conter sprong naar de twaalfde plaats met haar vertrouwde Mufasa.

Resultaten CSI5*

Resultaten CSI2*