Nederlandse Deep Blue Bridges S wint CSIO3* Grand Prix in Linz. Ruben Romp haalt de prijzen.

Nederlandse Deep Blue Bridges S wint CSIO3* Grand Prix in Linz. Ruben Romp haalt de prijzen.
De Belgen waren niet te stoppen tijdens de internationale wedstrijd in Linz. De Grote Prijs werd in Linz gebouwd over een hoogte van 1.60m. In totaal  slaagden slechts vier combinaties erin de barrage foutloos af te werken.

Uiteindelijk was het lokale springruiter, Sven Fehnl die met de KWPN'er Deep Blue Bridge S (VDL Zirocco Blue N.O.P. x Ahorn) de overwinning op zijn naam schreef. Het duo klokte foutloos af in 44,37 seconden en bleef zo Szabolcs Krucso met de Chacco-Blue-nazaat, Chacco Blue II voor.

Yves Vanderhasselt haalde eveneens het podium. De Belgische springruiter snelde naar de derde plaats met zijn BWP'er Jeunesse (v. Eldorado van de Zeshoek). Het duo kruiste de eindmeet foutloos in 45,89 seconden.

Net  buiten het podium volgde Holly Smith met Hearts Destiny (v. Heart Throb) op de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Luis Sabino Goncalves met Unesco du Rouet (v. Allegreto). Ook Ruben Romp snelde in de prijzen. Met één springfout in de basis sprong Romp in het zadel van Dundalk (v. ARD VDL Douglas) naar de tiende plaats.

Klik hier voor de resultaten