Nederlandse Day Dream en VDL Wizard springen in de kijker in Upperville's GP

Nederlandse Day Dream en VDL Wizard springen in de kijker in Upperville's GP
Afgelopen weekend sprongen de Amerikaanse combinaties naar de winst tijdens de internationale CSI4* wedstrijd in Upperville. Tracey Fenney haalde de ruim 71.000 US Dollar -overwinning in huis in het zadel van de Frans-gefokte MTM Reve du Paradis (v. Crown Z). Als derde aan de start scoorde de combinatie de overwinning op Paul O'Shea en Skara Glen Stables' Skara Glen's Presence (v. Contendro I).

De nog maar negenjarige Day Dream sprong vorig jaar al zijn eerste 1,60m-parcoursen. Ditmaal bracht hij ruiter, Jimmy Torano, de vierde stek.

De register A-KWPN’er Day Dream (Zento x Heartbreaker) werd in 2013 als vijfjarige kampioen in de Vion Cup met Willem Greve in het zadel. Een jaar later verkocht Greve de door A. Vos-Ekkelkamp uit Lemele gefokte bruine aan Jimmy Torano. Bij de Amerikaan maakt de Zento-zoon de hoge verwachtingen waar: zo won hij vorig jaar de Grote Prijs van New York en dit jaar zette hij onder andere in Wellington al veel nulrondjes neer.

De geroutineerde VDL Wizard (v. Gentleman) sprong met zijn Amerikaanse amazone Callan Solem naar de zesde plek in de Grand Prix van Upperville.