Nederlanders scoren sterk in Arezzo

Nederlanders scoren sterk in Arezzo
In Arezzo doen de Nederlandse combinaties het heel goed. Deze ochtend sprongen verschillende Nederlandse combinaties in de prijzen. Zo hielden Sander Geerink en Lisa Nooren de Nederlandse eer hoog in de 1.40m rubriek.




QUICK RESULTS
1. Giulia Martinengo Marquet - Courage des Fegie
2. Giancarlo Guestella - Capoen
3. Joe Clee - Lafayette Van Overis




De overwinning in deze rubriek bleef in eigen lad dankzij Giulia Martinengo MArquet met de 13-jarige Courage des Fegie (Cornet Obolensky).  Net buiten het podium strandde Sander Geerink op de vierde plaats met onder het zadel de 10-jarige Donner IK (Deauville van T&L). Ook Lisa Nooren stelde zich op voor de prijzen. Nooren sprong foutloos naar de achtste plaats met Jarolus van de Bergdalhoeve (Kashmir Van Schuttershof).

Ook in de 1.40m Gold Tour lieten de Nederlandse combinaties van zich horen. Ales Opatrny sprong naar de overwinning op de rug van Sangris Boy (Sandro Boy). Amber Fijen volgde in de prijzen op de vijfde stek met de KWPN-merrie, Gucci (Spartacus TN). Lisa Nooren volgde ditmaal in de prijzen op de negende stek met VDL Groep Sabech d'HA (Qredo de Paulstra).

Jens Van Grunsven liet dan weer van zich horen in de 1.30m Silver Tour. Van Grunsven sprong met Dutchblue (Mr. Blue) naar de negende stek. Ermete Breccia overwon met Van Geel-Schröder's Challenger (Chacco Blue).

Eerder haalde Sander Geerink ook de tweede plaats in de 1.40m Silver. Pierre Alain Mortier sprong in deze rubriek naar de overwinning met Antilope de Lara. Samen met de Mylord Carthago*HNN -dochter bleef de Fransman Sander Geerink met Pandora 258 (Perigueux) voor. Fabienne Brenninkmeijer volgde in de prijzen met haar Cliff (Canstakko).