Nederlanders domineren de ochtend bij Jumping Schröder Tubbergen

Nederlanders domineren de ochtend bij Jumping Schröder Tubbergen
Vanmorgen waren het de Nederlandse combinaties die regeerden op het CSI2* in Tubbergen.  In de CSI Ommen Prijs was het Twents talent Madée Schuttenbeld die overtuigend naar de overwinning sprong. En de Boomkamp Gardens prijs viel ten prooi aan Pim Mulder.

Mulder voerde een fraai Nederlands podium aan in de kwalificatie voor de CSI1* Grote Prijs. In het parcours direct op tijd bleef hij Eric Ten Cate en Cool Clarimo (v. Clarimo) in 60.23 seconden voor met zijn KWPN merrie Celine (v. Lupicor). Stefanie Heins volgde de twee heren met een rit in 61.71 seconden. Daarmee werden zij en haar KWPN merrie Dyantha V (v. Lupicor) derde.

Vroeg in de morgen was het Schuttenbeld die de rest van het veld het nakijken gaf in de CSI1* rubriek over 1.20m. Samen met haar merrie Vayrenta (v. Haarlem) was ze haar landgenoten Nynke de Vries en Ilse Tolboom  te snel af met een foutloze omloop in 58.94 seconden. De Vries kwam exact twee seconden later over de finish met haar hengst Easter Boy (v. Presley Boy). Tolboom en de uin Everton (v. Indoctro) volgden met een foutloze rit in 64.25 seconden op de derde plaats.

Kijk hier voor alle resultaten.