Nederland zesde in Nations Cup Drammen

Nederland zesde in Nations Cup Drammen
In Drammen werd de Nations Cup gewonnen door het Ierse team. Chef d'equipe Shane Carey ziet zijn team met 10 strafpunten aan de finish komen. Mooie resultaten waren er van Jenny Rankin met Bennys Legacy (v. Lupicor) die slechts 1 strafpunt bij elkaar reden. Dat presteerde ook Gerard O'Neill met Castlefield Vegas (v. Cassino).




Quick results:

  1. Ierland - 10 strafpunten

  2. Polen - 13 strafpunten

  3. Noorwegen - 14 strafpunten






Ze blijven er het Poolse team voor dat hier met 13 strafpunten op het zilver eindigt. Er werden door de Polen geen foutloze resultaten behaald in het eind totaal. Noorwegen grijpt dan met 14 strafpunten nog een derde plaats. Pal Flam stuurde Skjerabergs Larkin naar slechts 1 strafpunt en was daarmee de beste combinatie voor het team.

Het team van Roelof Bril eindigde uiteindelijk op een zesde plaats. Jur Vrieling en Davall (v. Zavall VDL) bleven in de tweede omloop foutloos en noteerden uiteindelijk 4 strafpunten. Tom Martens en Fleetwood (v,. Clinton) kregen in totaal 2 strafpunten tegen en Patrick Lemmen en zijn Eline Maria M (v, Diamant de Semilly) noteerden het wegstreepresultaat van de tweede ronde. Het was echter Vincent Voorn met Explosion (v. Applaus) die in de eerste ronde het wegstreep resultaat ontvingen. Hun totaal kwam uit op 22 strafpunten.

Het Japanse team dat gecoacht wordt door Wim Schröder eindigde als zevende met 26 strafpunten.

Resultaten