Meteen top drie voor Michael Greeve en Patrick Lemmen in De Peelbergen

Meteen top drie voor Michael Greeve en Patrick Lemmen in De Peelbergen
Op de Winter Masters van De Peelbergen hebben Michael Greeve en Patrick Lemmen in de eerste proeven van de dag meteen al een plaats in de top drie waargemaakt. Patrick Lemmen deed dat in de CSI3* 1,40m met Eline Maria M, Michael Greeve stuurde It's Easy naar een zilveren stek in de CSIYH voor zesjarige paarden.




QUICK RESULTS CSI3* 1,40M

  1. Barbara Schnieper - Katharina vom Illum CH

  2. Rodrigo Giesteira Almeida - Isolde vd Heffinck

  3. Patrick Lemmen - Eline Maria M






De tienjarige Diamant de Semilly-dochter Eline Maria M sprong met Lemmen in 55,92 seconden naar de derde plaats. De winnende combinatie Barbara Schnieper en Katharina vom Illum Ch (Kalaska de Semilly) deden 54,6 seconden over het parcours en namen zo de eerste plaats in beslag voor Zwitserland. De Portugees Almeida stuurde Isolde vd Heffinck (Contact vd Heffinck) naar de tweede plaats in 54,86 seconden.

Ook de vierde en vijfde plaats kleurden Oranje. KWPN'ers Fandilot D (Warrant) en Etna (Canturano) sprongen onder Niklaus Rutschi (SUI) en Katharina Offel (DE) naar de respectievelijk vierde en vijfde plaats.

Robert Vos rondde met Chapeau (Comme Il Faut) de top tien af.

De proef voor zesjarige paarden leverde Michael Greeve een tweede plaats op. Die veroverde hij in het zadel van de Ukato-zoon It's Easy, een paard gefokt door en in eigendom van Gerrit-Jan Van Der Pol. Het duo klokte af op 64,87 seconden. Enkel de Belg Maxime Harmegnies was sneller; hij stuurde Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno) naar plaats 1 in 60,61 seconden. De derde plaats ging naar de KWPN'er Ingmar (Gaillard de la Pomme) met Ian Mcfarlane in het zadel voor de VS.

Santa Steinberga werd vierde met Lolitha (Los Angeles), Robinson Maupiler en Centa Girl (Centadel) namen de vijfde plaats voor zich. Kim Emmen kon met Ibiza S (Caleandro) negende worden in deze rubriek.

Klik hier voor alle resultaten.