Mel Thijssen sluit De Peelbergen vandaag af met snelle winst

Mel Thijssen sluit De Peelbergen vandaag af met snelle winst
Nadat ze eerder vandaag de overwinning aan haar neus voorbij zag gaan in de kwalificatie voor de Grote Prijs, heeft Mel Thijssen zonet overduidelijk de CSI2* 1,40m Medium Tour Finalekwalificatie gewonnen. In het zadel van Enrique (Tangelo vd Zuuthoeve) versloeg ze de Russische Veronika Shchekoturova en Cool Pleasure (Canterbury) in 63,73 seconden, de Russische amazone had bijna twee seconden meer nodig. Giampiero Garofalo sprong met Virko Minotais (Chacco Blue) naar de derde plaats voor Italië in 65,42 seconden.

Dennis van den Brink kon met Aonia Domain (Mylord Carthago HN) ook de vierde plaats voor Nederland in beslag nemen. Zij bewezen zich driekwart seconde sneller dan Marlon Modolo Zanotelli en VDL Edgar M (Arezzo VDL).

Wout-Jan van der Schans sprong met Eloma's Blue SFN (Mr. Blue) naar de negende plaats.

De CSI* 1,20m werd gewonnen door Khaled Abdulrahman Alombty en Garizona (Otangelo), een paard van Emile Tacken. Zij bleven in 32,28 seconden bijna een seconde voor op de Bulgaarse Volha Charnyshova en Evelien van Wassenhove (Orlando). Paul Bevan zorgde met Coco Vittorio (Vittorio) voor een Britse derde plaats.

Roel Holthuizen was hier de beste Nederlander, hij werd vijftiende met Coldplay J&F Champblanc.

Klik hier voor alle resultaten.