Mel Thijssen en Sanne Thijssen subliem in Wilkow

Mel Thijssen en Sanne Thijssen subliem in Wilkow
In het Poolse Wilkow is de laatste week van de Silesia Tour gestart. In de 1.40m U25-rubriek sprong de Belgische springruiter Viktor Daem naar de overwinning met de Zento-nakomeling, Edgarrento. Samen met de Nederlandse gefokte viervoeter klokte hij foutloos af in 66,66 seconden.

Daem nam zo net geen seconde voorsprong op lokale springruiter Wojciech Dahlke met Bee Wonderful (Evli Cagliostro x Inus). De Poolse combinatie stopte de klok in 67,51 seconden. Mel Thijssen volgde op de derde plaats met de KWPN'er Enjoy (Viceroy T x Mendel DDH).

In het zadel van J.W. Vink & J.M. Kateman's fokproduct sprong Mel foutloos in 68,76 seconden. Net buiten het podium volgde Kevin Jochems met Estoril (v. Calvaro Z) op de vierde plaats. Michalina Szmytka vervolledigde de top vijf in het zadel van Comet 235 (v. Contendro I).

Klik hier voor de resultaten

In de internationale driesterren 1.50m rubriek kleurde het volledige podium Pools. DE winst werd er gegrepen door Jaroslaw Skrzyczynski met Calevo 3. Sanne Thijssen volgde er net buiten het podium op de vierde plaats. Samen met de Zangersheide-merrie, No Fear vd Tichelrij Z (v. Numero Uno) haalde ze de vierde stek in 39,79 seconden.