Megan Lasseur valt in herhaling tijdens MET

Megan Lasseur valt in herhaling tijdens MET
Ook Cyril Cools blijft scoren tijdens de MET toer in Oliva Nova.  Bij de zevenjarigen in het Zuiderse Spanje sprong de Nederlandse Megan Laseur naar de overwinning met de BWP-ruin, Kastello (Echo van 't Spieveld  x Diamant de Semilly).

Het duo snelde naar de overwinning in 32,71 seconden en bleef zo net geen twee seconden voor op Bethanie Knight met de KWPN'er Foss (Boss x Calvados). De Britse stopte de klok in 34,62 seconden. Melanie Lemoine Jondet volgde op de derde plaats met de Lauterbach-nazaat, Amiral de Roqueline.

Net buiten het podium volgde Cyril Cools met de KWPN-ruin, Fly High (v. Lexicon). Ook in het zadel van de sBs-ruin, Eastwoord d'Hof ten Bos (v. Understone van de Kapel) sprong Cools zich in de prijzen. Hij haalde met éénspringfout de top elf.

Internationaal podium in 1.40m Gold Tour

In de 1.40m Gold Tour sprong de Zwitserse Faye Schoch naar de overwinning met haar 9-jarige BWP'er Incroyable de Muze (v. Nabab de Reve) . Na een foutloze finish in 64,56 seconden nam de Zwitserse een nipte voorsprong op Joao Pereira Coutinho met Baldano (v. Baloubet du Rouet) onder het zadel. De Portugees klokte foutloos af in 64,85 seconden terwijl Felicitas Erfurt met Quintia (v. Quinar) de klok stopte op 65,05 seconden.

 

Klik hier voor de resultaten