Megan Laseur blijft scoren tijdens MET

Megan Laseur blijft scoren tijdens MET
Tijdens de MET (Mediterranean Equestrian Tour) in Oliva Nova houden de Nederlandse deelnemers het constant. Deze ochtend haalde Mark Armstrong de overwinning in de 1.30m ochtendrubriek. Samen met de 7-jarige KWPN-merrie, Fabienne (v. Alba 69) sprong de Brit naar de overwinning in 72,39 seconden.

De Brit bleef zo voor op Maria Bibikova (Ziezoo, v. Sam R) op twee en Cameron Hanley (Chip VA, v. Quidam de Revel) op drie.

Nederland on top bij de vijfjarigen

Ook de vijfjarige paarden kwam vroeg deze ochtend aan de start. Megan Laseur sprong er naar de overwinning met onder het zadel de Sam R.-zoon, How Do You Do. De combinatie klokte foutloos af in 38,05 seconden. Ruim één seconde trager volgde Joel Valles Rosell op de tweede plaats met de SF-ruin, Calife d'Austral (v. Nartago). De Spaanse ruiter kruiste de finish in 40,96 seconden. Rodrigo Sampaio Peixoto strandde op de derde plaats.

Op de rug van Nice Pearl du Courtils (Rexito Z x Landetto) bleef de Portugees voor op Megan Laseur die samen met Superwoman DK Z buiten het podium eveneens de vierde plaats haalde. Stefanie Heins klasseerde zich nog nipt met één springfout met Happy Solier (v. Clinton).

 

Klik hier voor de resultaten