McLain Ward neemt ochtendwinst in Aken

McLain Ward neemt ochtendwinst in Aken
Deze middag wordt het summum van de springsport in Aken gereden, de Rolex Grand Slam Grote Prijs. Reden genoeg voor de internationale springruiters om deze ochtend goed op te warmen in  de SAP Prijs.

In totaal namen 37 combinaties de start, waarvan 18 duo's het foutloos hielden. Michel Hendrix en de KWPN-hengst Don Diablo HX (v. Vittorio) kruiste de finish foutloos in 71,76 seconden. De Nederlander moest zich zo buiten het prijzenveld rekenen op de 16de plaats.

De onverslaanbare winnaar bleek echter McLain Ward met Double H Farm's HH Carlos Z (v. Chellano Z). In het zadel van deze 15-jarige Zangersheide-ruin sprong de Amerikaanse springruiter naar de overwinning in 60,21 seconden.

Duitsland's Felix Hassmann volgde met SL Brazonado (v. SL Baluarte) op de tweede plaats. Hassmann klokte af in 60,80 seconden. Met zijn twede plaats ging hij Samuel Parot en de Belgische Atlantis (v. Andiamo) voor.

Eduardo Menezes (Caruschka 2, v. Caspar) en Markus Beerbaum (Charmed 2, v. Chacco-Bue) vervolledigden de top vijf met een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten