Mclain Ward en HH Carlos Z winnen 1.50 Spruce Meadows

Mclain Ward en HH Carlos Z winnen 1.50 Spruce Meadows
Na een spannende barrage van de CSI5* rubriek 1.50 in Calgary kwam Mclain Ward als snelste door de finishlijn. Mclain kwam als één van de eerste combinaties aan de start met  HH Carlos Z en zette meteen de toon met een snelle rit in  55.11 seconden. Heel wat combinaties trachtten deze tijd te kloppen maar slaagden hier niet in. De enigste combinatie die eveneens onder 56 seconden kon blijven was Sameh El Dahan met WKD Diva.

Met een tijd van 55.82 seconden bleven zij alsnog ruim een halve seconde langzamer dan Mclain Ward en HH Carlos Z. De derde plaats ging naar de  ruiter uit eigen land Eric Lamaze. Hij kwam aan de start met Chacco Kid.

De top vijf werd vervolledigd door Luciana Diniz met Winningmood in 58.86 seconden op vier en Beezie Madden met onder het zadel HHS Hercules in 59.77 seconden op vijf.

De enigste landgenoot die aan de start kwam tijdens deze rubriek was Maikel Van Der Vleuten. van der Vleuten kwam aan de start met VDL Groep Quatro, Zij tikten 1 balk uit de lepels tijdens de basisomloop. Dankzij hun snelle omloop klasseerden zij zich alsnog op een 12e plaats.

Klik hier voor de resultaten