Maureen Bonder redt Nederlandse eer in Championat Noorwegen

Maureen Bonder redt Nederlandse eer in Championat Noorwegen
Het driesterren 1m40 Championat vanavond on Noorwegen was voor de Deense Linnea Ericsso-Carey die met de BWP-er Lacroix (v. Marius Claudius) in 33.13 seconden naar de winst snelde.




Quick results:

  1. Linnea Ericsson-Carey - Lacroix

  2. Jens Fredricson - Karmel van de Watering

  3. Mikkel Flam






Het is de Zweed Jens Fredricsson die de Noren dan ook nog voor weet te blijven met de BWP hengst Karmel van de Watering (v. Diamant de Semilly) met wie hij hier rondkwam in 34.54 seconden. Voor Noorwegen eindigt dan Mikkel Flam op een derde plaats met de KWPN merrie Briljanbridge B (v Radisson) met een tijd van 34.64 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Ole Kristoffer Meland en Kasper van het Hellehof (v. Emerald) en een vijfde plaats voor Maria Louise Kingsrod met Urioso de Laume.

Maureen Bonder stuurde haar Flierefluiter (v. Tygo) vervolgens naar de achtste plaats met 1 strafpunt in de eerste omloop.

Speed Derby 1m40

De Speed Derby die vanavond volgde was voor de Finse Sanna Backlund en de KWPN merrie Wilhelmina (v. Indoctro) die in 117.30 seconden als 1 van de 4 foutloze combinaties rond wist te komen. Zij bleef zo Hans Ley voor met Kong's Alli die in 118.18 seconden tweede werden. Voor de KWPN merrie Great Kenny (v. Mylord Carthago) en ruiter Fredrik Spetz was er nog een vierde plaats.

Resultaten