Maureen Bonder opnieuw tweemaal in de prijzen in Duitsland

Maureen Bonder opnieuw tweemaal in de prijzen in Duitsland
In Duitsland in Kreuth was het opnieuw Maureen Bonder die zich tweemaal in de top vijf wist te rijden. Waar ze gisteren tot twee keer toe een tweede plaats wist te bemachtigen, doet ze dat vandaag opnieuw met twee vierde plaatsen.

Hiervoor kon ze opnieuw rekenen op de achtjarige Fabielle met wie ze in een tijd van 57.47 seconden rondkwam in het 1m25. De winst ging in deze rubriek naar de Israëlische amazone Jacqueline Felber en haar twaalfjarige BWP-er California de Laubry (v. Lord Z) die hier een tijd neerzetten van 55.14 seconden. Zij bleef voor op Simon Widmann met Patricia 215 (v. Power Light) die hier een tijd van 55.61 seconden noteerden. Als derde eindigde Sabrina Berger voor Duitsland met haar Mr Quality in 56.93 seconden.

Ook in het 1m15 sprong ze naar een vierde plaats, ditmaal in het zadel van de zesjarige KWPN-er Hacarinda (v. Carrera VDL) met wie ze naar een tijd van 61.02 seconden rondkwam en zo minder dan drie seconden achterbleef op de winnaar van de rubriek Jorne Sprehe en zijn Salvatore 29.

Klik hier voor alle resultaten