Martin Fuchs springt naar de overwinning in Göteberg

Martin Fuchs springt naar de overwinning in Göteberg
In Göteborg wordt later deze middag de finale voor de dressuurruiters gereden maar deze ochtend was het nog eens aan de springruiters om hun kunnen te tonen in een rubriek voor 7-jarige paarden. In deze rubriek heeft de Belgische amazone Gudrun Patteet een knappe tweede plaats gehaald met de BWP merrie Sea Coast Monalisa van't Paradijs (v. Bamako de Muze). Dit duo kwam na 60,20 seconden over de eindmeet en liet hierbij alle balken in de lepels.

De winst ging naar de Zwitserse ruiter Martin Fuchs. Met Ghost de Reville, een President zoon, kwam hij na 58,31 seconden over de finish waarmee hij dus bijna twee seconden sneller was dan Patteet. Christian Ahlmann vervolledigde het podium. Ook hij hield de nul op de teller en finishte in 62,95 seconden. Hij kon hiervoor rekenen op de BWP ruin Mandato van de Neerheide (v. Emerald van't Ruytershof).

Andre Brandt eindigde met Thelma Hastak (v. Heartbeat) op de vierde plaats. Johan-Sebastian Gulliksen, die gisteren naar de overwinning sprong, eindigde deze keer op de vijfde plaats met Tajulla (v. Acolino 4).

Klik hier voor de resultaten