Malin Baryard-Johnsson wint avondrubriek in Gothenburg

Malin Baryard-Johnsson wint avondrubriek in Gothenburg
Een 1m45 rubriek is wat er aan het begin van de avond op het programma stond in de vijfster competitie. De Zweedse amazone Malin Baryard-Johnsson wist deze rubriek op naam te schrijven in het zadel van haar tienjarige H&M Second Chance (v. Carland) die ze in 22.56 seconden rond wist te sturen. Ze bleef daarmee voor op haar landgenote Peder Fredricson die met H&M Carat Desire (v. Carinjo) de tweede plaats voor zijn rekening wist te nemen in 23.19 seconden. In het zadel van Albfuehren's Happines (v. Heartbeat) was er vervolgens een derde plaats voor de Zwitser Steve Guerdat. Hij stuurde deze twaalfjarige merrie rond in een tijd van 23.75 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor de Duitse eventer Michael Jung en zijn FischerChelsea (v. Check In) die hij rondstuurde in 23.85 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van de Italiaan Emanuele Gaudiano met Einstein (v. Clinton) die 24.21 seconden achter hun naam noteerden.

Voor Harrie Smolders was er met zijn BWP-er Emerald  (v. Diamant de Semilly) een 14e plaats, hij bleef daarbij foutloos in 33.76 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten