Maikel van der Vleuten naar top tien notering in Versailles

Maikel van der Vleuten naar top tien notering in Versailles
Het was vanmiddag thuisruiter Julien Epaillard die de 1.50m rubriek direct op tijd won in de tuinen van het Franse Paleis Versailles. In een race tegen de klok hield hij de Canadese Tiffany Foster en Zweedse Malin Baryard-Johnsson op afstand.

Op volle vaart ging Epaillard door het parcours met zijn Toupie De La Roque (v. Kannan) om de klok op 57.43 seconden te stoppen. Dat was flink wat sneller als Foster die  de KWPN'er Brighton (v. Contendro II) in 59.28 seconden rond stuurde. Baryard Johnsson en H&M Second Chance volgde de Canadese op de voet.  Zij had slechts twee tienden van een seconden langer nodig met haar Holsteiner schimmel en werd derde voor "teamgenoot"Peder Fredericson.

Fredericson had zijn H&M Carat Desite (v. Carinjo) gezadeld voor de rubriek en miste het podium op slechts twee hondersten van een seconden na.

Maikel van der Vleuten en VDL Groep Quatro (v. Quaprice Diomargot Quincy) deden ook goede zaken. Zij klokten een vlotte rit van 60.65 seconden en nestelde zich tussen de Franse mannen Jerome Hurel en Philip Rozier in op een zesde plaats.

Kijk hier voor alle resultaten.