Eric Van der Vleuten en Harrie Smolders snellen op het podium in Valkenswaard

Eric Van der Vleuten en Harrie Smolders snellen op het podium in Valkenswaard
Niels Bruynseels heeft zijn Longines Global Champions weekend in Valkenswaard in stijl afgesloten. Bruynseels snelde naar de overwinning in de afsluitende 1.50m rubriek.  Een totaal van 13 combinaties kwamen aan de start van de barrage.

Samen met de 10-jarige Quaprice-dochter, Lady Cracotte snelde Bruynseels naar de overwinning in 41,45 seconden. HEt duo haalt zo ruim 30.000 euro op in winstsommen. Het werd een onderonsje der Lage landen.

Eric Van der Vleuten volgde op de tweede plaats met de 14-jarige KWPN-ruin, Zigali P S (BMS Kigali). Ook dit duo hield de timer onder de 42 seconden. Landgenoot Harrie Smolders volgde op de derde stek met de 14-jarige Zinius (Nabab de Reve).

Net buiten het podium haalde Jos Verlooy de vierde plaats in het zadel van Caracas (Casall). Een totaal van vijf combinaties werkte het verkort parcours foutloos af. Eduardo Alvarez Aznar vervolledigde de top vijf met Seringat (Chef Rouge).

Klik hier voor de resultaten

Ook in de Medium Tour Finale werd het een Nederlands-Belgisch onderonsje. In de 1.40m rubriek hield Jody Van Gerwen de concurrentie achter zich. Samen met Inebelle Van 't Welthof (Takashi van Berkenbroeck) bleef van Gerwen nipt voor op Alexander Housen in het zadel van Ivanhoe (Flipper d'Elle). Lena Leonard vervolledigde het podium met haar BWP-merrie, Gloria v Kluizebos (Contact vd Heffinck).

Niels Tacken (Chenna Z, v. Chablis Z) en Lars Kersten (Kaddee van de Knuffel, v. Cassini II) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten