Maikel van der Vleuten en Harrie Smolders laten topvorm zien in Lausanne

Maikel van der Vleuten en Harrie Smolders laten topvorm zien in Lausanne
In de Rider's Club rubriek in het Zwitserse Lausanne werd er zojuist een 1m50 vijfsterren competitie verreden. Hier ging de winst naar de Brit Ben Maher die hier met Tipsy du Terral (v. Toulon) in de tweede fase naar een tijd wist te rijden van 28.55 seconden.

Daarmee bleef hij voor op Maikel van der Vleuten die hier in actie kwam met zijn KWPN-er Dana Blue. Samen met deze negenjarige Mr Blue dochter wist hij een nette tweede plaats te behalen in een tijd van 30.26 seconden. De Zwitser Martin Fuchs liet het thuispubliek juichen door ook op het podium te rijden met Chica B Z (v. Canturano) met wie hij hier derde werd in een tijd van 30.99 seconden.

Ook Harrie Smolders deed het zeker niet onverdienstelijk, zo wist hij met de KWPN-er Zinius (v. Nabab de Reve) naar een mooie vierde plaats te rijden na een foutloze ronde in 31.13 seconden. Het was Simon Delestre die voor Frankrijk vervolgens de top vijf voltooide door met Gain Line (v. Stolzenberg) naar een vijfde plaats te rijden in een tijd van 31.34 seconden.

Klik hier voor alle resultaten