Maikel van der Vleuten als vis in het water tussen de top ruiters op Saut Hermes Parijs

Maikel van der Vleuten als vis in het water tussen de top ruiters op Saut Hermes Parijs
Van vrijdag gaat de prestigieuze CSI5* in het Grand Palais van start. Het geweldige indoor evenement dat al voor de 8ste keer in het hartje van Parijs georganiseerd word door Saut Hermés is elk jaar weer hoogtepunt waar heel wat internationale toppers op afkomen. Ook voor zowel het publiek als de VIP is het jaar na jaar een onvergetelijk weekend.

Ook wie dit jaar naar Parijs gaat, gaat zich zeker en vast niet vervelen. Rolf-Göran Bengston, Christan Ahlman, Lorenzo De Luca, Gregory Whatelet, Edwina Tops-Alexander, Simon Delestre, Marcus Ehning, Betram Allan, het lijstje aan toppers in zeer lang en enorm veelbelovend.
Kom je niet voor een specifieke ruiter, kan je wel nog altijd supporteren voor een heleboel toppaarden zoals Casall Ask, Izzy by Picobello, Casallo Z, Halifax van het Kluizebos, Taloubet Z, Equita van't Zorgvliet, Alicante, H&M Legend of Love en zoveel meer.

Voor Nederland zien we in de CSI5* enkel Maikel Van der Vleuten met Salomon en VDL Groep Arera C. Deze zal de nederlandse eer met veel trots verdedigen en hopelijk het Nederlandse volkslied doen klinken tijdens de prijsuitreiking

Voor de CSIU25 hebben we:




















NED NETHERLANDS
VAN DE RIJT, Teddy Lander Z
VAN GRUNSVEN, Jens Cika

Voor alle deelnemende CSI5* ruiters klik hier

Voor alle deelnemende CSI U25 ruiters klik hier.

Startlijsten en uitslagen beschikbaar via deze link.