Louise Simpson wint in de ochtend op laatste dag MET Oliva

Louise Simpson wint in de ochtend op laatste dag MET Oliva
In Oliva is het de laatste dag van de Springtour 2 aangebroken. Deze werd ingezet met een verschillende wedstrijden en zal eindigen met de Grand Prix. Bij de Gold 2 op hoogte van 1.35m ging de winst naar Louise Simpson met onder het zadel Fiona V/H Lemmenshof (v. Nonstop) die door de finish ging in 58,57 seconden. Zij werd opgevolgd door de Fransman Thierry Rozier met Ifinari Ter Dolen (v. Catwalk van de Helle) die de tijd stopte in 59,78 seconden.

Ook de derde plaats was voor een Fransman, Harold Boisset die met Quaprica d'Aveyron (v. Diamant de Semilly) in de ring kwam. De twee gingen door de eindmeet in 60,12 seconden. De vierde plaats was voor de Belgische Julie de Pelsmaeker met Daloubette van de Krekebeke (v. Baloubet du Rouet) in 60,43 seconden. De top vijf werd aangevuld door Pascal Bettschen die Kobold V. Schloesslihof CH (v. Karondo V. Schlösslihof) bereed in 60,48 seconden.

Klik hier voor alle resultaten. 

Bij de Gold 1 was het ook een Britse overwinning met Jemma Kirk die reed met Carbani (v. Carolus II) een foutloze ronde in 63,05 seconden. Zij werd opgevolgd door haar landgenoot Daniel Neilson die in de ring verscheen met Cirrus (v. Casall) en door de finish ging in 65,05 seconden.

De top drie werd aangevuld door Manuel Pinto die onder het zadel Narbonne Z (v. Nabab de Reve) had en de tijd stopte in 65,34 seconden. Aldrick Cheronnet nam de vierde plaats in beslag met Villa de Riverland (v. Lauterbach) in 68,37 seconden. De Oostenrijkse Jessica Vonach kwam op de vijfde plaats met haar paard Lord If de Chalusse (v. If de Merze) in 68,51 seconden.

Klik hier voor alle resultaten. 

Bronze 4 - 1.40m

  1. Carlota Miret - Ubine Jambo M

  2. Susana Epaillard - Qira D Auge

  3. Gill Cools - Winsey

  4. Xavier Varela Armendariz - Beauville Vant Sweigershof

  5. Marie Courreges - Quilane de Launay


Bronze 3 - 1.30m

  1. Millie Mason - Darc Ory

  2. Willinton Moreno Camacho - Quite Classic

  3. Vincent de Reys - Winning Star

  4. Mélanie Dumas - Ulane des Volcans

  5. Marco Cacciatore - Independant de La Velle CH