Lisa Nooren scoort in Kronenberg

Lisa Nooren scoort in Kronenberg
Deze ochtend werd de internationale actie gedomineerd door de Buitenlandse deelnemers op het Hippisch Centrum de Peelbergen. De Nederlandse deelnemers volgden telkens in de prijzen.




QUICK RESULTS
1. Caroline Norgaard Winter - Cairo 34
2. Emilia Löser - Lesodero
3. Mylen Kruse - Balduin 35




In de 1.35/1.40m finale snelde de Deense amazone, Caroline Norgaard Winter naar de overwinning met haar 12-jarige Couleur Rouge-dochter, Cairo 34. Het paar nam een nipte voorsprong op Emilia Löser met Lesodero (Lordanos) en Mylen Kruse met onder het zadel Balduin 35 (Balou du Rouet).

Lisa Nooren hield de Nederlandse eer hoog en snelde met de Verdi TN-dochter, VDL Groep Gistique naar de vijfde plaats. Ook Martine Gramsbergen-Hoekstra hield het hout in de lepels in de tweede fase met Beat It GH (Quasimodo Z).

Fanklin Posmus moet internationale deelnemers voor zich dulden in de 1.30m 

De 1.30m rubriek kwam op naam van de Russische springruiter, Egor Shcibrik met de 10-jarige Ludwig von Bayern-ruin, Ludwig Liberty. Als enige hield het duo de chrono onder de 26 seconden. Met ruim één seconde verschil volgden Sebastian Adams met Castro 52 (Caretino 2) en Marin Dinesen Neergaard met Fabienne Okyra V (Canturano). Franklin Posmus hield de thuis-eer hoog in het zadel van So it Be (Tadmus).