Leopold van Asten op nummer één tijdens Grote Prijs Olivia

Leopold van Asten op nummer één tijdens Grote Prijs Olivia
Vandaag heeft Leopold van Asten in Oliva de 1m50 Grote Prijs op zijn naam geschreven na een rit met de zeer sneller. VDL Groep W Zermie (v. Celano).

Zermie en Van Asten vlogen in 52.07 seconden door het barrage parcours en bleven daarmee de nummer twee, Giulia Martinengo en Fixdesign Funke van ‘t Heike (v. Action Breaker), bijna anderhalve seconden voor. Alexander Schill stuurde Chass in 54.86 seconden voor Duitsland naar de derde plek.

De snelste tijd in de barrage was voor de Britse Alice Watson en Billy Lemon, zij waren met 51.91 seconden iets vlugger, maar kregen een springfout waardoor zij zesde werden voor landgenoot Joseph Davison met Calimero van ‘t Roth (v. Darco). Joy Lammers kwam ging eveneens voor start, de Nederlandse zag haar Winny één balk uit de lepels tikken en werd uiteindelijk achtste.

Tijdens de eerder verreden Silver Tour wisten Lammers en Van Asten zich ook in de top vijf te plaatsen. Van Asten sprong met VDL Groep Cassanova Z foutloos naar de vierde plaats in 38.81 seconden, Lammers volgt met Athena vin 38.86 seconden.De winst tijdens deze rubriek was voor de Zwitserse Emilie Paillot met Robert le Dyable.

Kijk hier voor de Gold Tour uitslagen.
Kijk hier voor de Silver Tour uitslagen.