Lamaze snelt naar de overwinning in Wellington

Lamaze snelt naar de overwinning in Wellington
De tweede WEF Challenge Cup van het jaar bleek een moeilijke opgave voor de ruim 100 combinaties aan de start. Uiteindelijk werd de barrage verreden tussen in totaal negen duo's.

De Canadese springruiter, Eric Lamaze snelde daarbij naar de overwinning in het zadel van de 12-jarige Chacco Kid (v. Chacco Blue). Samen met de vosruin klokte Lamaze foutloos af in 34,68 seconden en bleef zo ruim twee seconden voor op Emanuele Camilli op de rug van Emperio van 't Roosakker (v. Nabab de Reve). Samen met de BWP-hengst stopte Camilli de timer op 36,76 seconden.

Paul O'Shea deelde de tweede plaats in het zadel van Imerald van 't Voorhof (v. Emerald). Het fokproduct van Frans Voeten kruiste de eindmeet in 36,76 seconden. Ook Cian O'Connor klokte af in deze tijd. O'Connor vertrouwde daarbij op Under Fire du Lozon (v. Flipper d'Elle).

Margie Engle vervolledigde de top vijf van de WEF Challenge Cup met Dicas. Engle kwam als eerste aan de start van deze barrage. Uiteindelijk noteerden zeven duo's een dubbele foutloze omloop.

Klik hier voor de resultaten