KWPN-paarden bezetten volledig podium in Bolesworth's Longines Ranking

KWPN-paarden bezetten volledig podium in Bolesworth's Longines Ranking
In het Britse Bolesworth sprong de Amerikaanse Eve Jobs deze avond naar de overwinning in de 1.45m hoge Longines Ranking proef. Het volledig podium was gevuld met Nederland gefokte paarden. Jobs en de 10-jarige Quasimodo Z-zoon, Charleville haalden daarbij de overwinning in 68,17 seconden.

Maar liefst 14 combinaties kruisten de finish met nul punten op het scorebord. Jobs nam daarbij nipt de overwinning op de Britse amazone Julie Andrews met de 14-jarige Oklund-zoon, Wilando B. De ruin klokte foutloos af in 68,32 seconden.

William Funnell volgde op de derde plaats in het zadel van Billy Angelo (v. Tangelo vd Zuuthoeve). De combinatie stopte de klok in 68,40 seconden. Het bleef een Brits onderonsje in de volledige top zes.

Robert Smith en Bavi (Balou du Rouet) strandde net buiten het podium op de vierde plaats. Harry Charles (Controe) en Matthew Sampson (Ebolensky) volgden op een respectievelijke vijfde en zesde plaats.

Michiel Hendrix en de 9-jarige hengst Don Diablo Hx (Vittorio x Calvados) noteerde één springfout in deze proef op tijd.

Klik hier voor de resultaten