Kim Emmen op het podium in Knokke's Ladies Cup

Kim Emmen op het podium in Knokke's Ladies Cup
Voor eigen publiek heeft Zoe Conter vandaag de Ladies Cup van Knokke Hippique op haar naam geschreven. In deze driesterren 1.45m omloop wisten slechts zes combinaties zowel in de eerste als de tweede omloop de balken in de lepels te houden.

De Britten waren overvloedig aanwezig, toch wist Zoe Conter de concurrentie achter zich te laten met de 12-jarige Kannan-dochter, Zeta Di Sabuci. Samen met de bruine klokte ze foutloos af in 34,15 seconden en bleef zo nipt voor op Emily Moffitt met de KWPN-ruin, Zagahorn.

Conter en Zeta klasseerden zich eerder deze maand reeds in de CSI5* 1.50m rubriek tijdens de eerste week Knokke Hippique.

De voormalig Amerikaanse, Moffitt kruiste de finish met de MAtterhorn-zoon in 34,53 seconden. Met haar tweede plaats ging ze de Nederlandse Kim Emmen voor. Emmen en Boevee (v. Lupicor) haalde de derde plaats in 38,10 seconden.

De top vijf werd verder afgewerkt door Cressy Neads (Chinta Van Geluut Z, v. Chintan) en Jessica Mendoza (Constance, v. Indoctro) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

 

Klik hier voor de resultaten