Kim Emmen en Patrick Lemmen regeren op de Peelbergen

Kim Emmen en Patrick Lemmen regeren op de Peelbergen
Opnieuw heeft Kim Emmen van zich laten horen. Op het Hippisch centrum de Peelbergen sprong Louise Saywell naar de overwinning in de 1.35m Finale. Samen met de KWPN-ruin, Fantastico C (Eldorado vd Zeshoek) snelde Saywell naar de overwinning in 28,62 seconden.




QUICK RESULTS
1. Louise Saywell - Fantastico C
2. Koen Vereecke - Diadarco van Evendael Z
3. Kim Emmen - Audi's Wizard




Ook België's Koen Vereecke hield de chrono onder de 29 seconden. In het zadel van de 9-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly) klokte Vereecke foutloos af in 28,75. Het duo bleef zo ruim één seconde voor op de Limburgse Kim Emmen die haar KWPN-hengst, Audi's Wizard (Lupicor) foutloos door het parcours loodste in 29,77 seconden.

Landgenote Sanne Thijssen volgde op de vierde plaats met Elvira (Zilverstar) terwijl Christoph Obernauer de top vijf afwerkte in het zadel van Prada 35 (Prominenz).

Uitslag

In de CSI1* 1.30m rubriek bleef Patrick Lemmen landgenoot Rogier Lissen voor. Lemmen sprong naar de overwinning met de KWPN-ruin, Fascinating Fortuna (Zapatero VDL). Het duo bleef ruim één seconde voor op Linssen in het zadel van Howdi (Indoctro).