Kevin Jochems pijlsnel naar de overwinning in Opglabbeek

Kevin Jochems pijlsnel naar de overwinning in Opglabbeek
Net voor aanvang van de H&F Grote Prijs wist Kevin Jochems naar de overwinning te springen op het Sentower Park. In totaal verschenen er 98 combinaties aan de start van  de 1.35m CSI2* rubriek.  Niet minder dan 29 duo's hielden het foutloos in deze proef.

De Nederlandse springruiter snelde daarbij naar de overwinning in het zadel van de 13-jarige SF-merrie Quinoa des Riollets (v. Calvaro). De combinatie klokte foutloos af in 56,46 seconden en bleef zo nipt voor op de Amerikaanse Clementine Goutal met haar 15-jarige Contendro I-zoon,  Cavallito.

Goutal stopte de timer op 56,59 seconden. Enkel deze twee combinaties hielden de chrono onder de 57 seconden. Lara Postillon volgde op de derde plaats met haar KWPN-merrie, Woman (v. Royality). Na een foutloze omloop in 57,46 seconden ging ze Isaac Hall (Conrad, v. Vittorio) en Joe Clee (Kafka vd Heffinck, v. Calvaro) vooraf.

Mike Van Olst strandde net buiten de top vijf op de zesde stek met de 10-jarige Zangersheide-hengst, Casuality Z. Het duo wist als beste thuis-ruiter te eindigen na een foutloze rit in 59,84 seconden.

Klik hier voor de resultaten