Kevin Jochems op het podium in Vilamoura

Kevin Jochems op het podium in Vilamoura
Er waren heel wat starters die deze ochtend in het 1.35m parcours  hun kunnen wilden tonen. Toch bleef de winst in eigen huis in Vilamoura. Kevin Jochems sprong alsnog op het podium.

Francisco Rocha sprong naar de overwinning met de Zangersheide-merrie, C Berriz Z (v. Coltaire Z). De combinatie klokte foutloos af in 24,95 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op landgenoot Antonio Matos Almeida met Ulena Mail (v. Quidam de Revel).

Kevin Jochems hield het eveneens foutloos met stal Thijssen's SF-merrie, Quinoa des Riollets (Calvaro x Fort Grandchamp). Na een foutloze omloop in 27,91 seconden strandde Jochems op de derde plaats.

Kort erop volgde Gert-Jan Bruggink op de zesde stek met de 7-jarige Conbalou (Conthargos x Balou du Rouet). Ook met Miss FElicia Z (v. Marome NM) hield Bruggink het foutloos en klasseerde hij zich met een dertiende plaats. Lisa Nooren strandde nog nipt in de top tien met de BWP-ruin, Important de Muze (v. Erco van 't Roosakker).

In het tweede deel van de 1.35m rubriek sprong Laura Renwick naar de overwinning. De Britse snelde naar de overwinning met Utrillo de Breve (v. Lauxley de Breve) na een foutloze finish in 25,62 seconden.

Sanne Thijssen plaatste zich nog nipt na een foutloze barrage met No Fear vd Tichelrij Z (v. Numero Uno).

Klik hier voor de resultaten