Kevin Jochems glundert in Polen

Kevin Jochems glundert in Polen
In Polen blijft Daniel Deusser de overwinningen bij elkaar rijven. In de 1.60m Longines Ranking class overwon Deusser met de 9-jarige BWP-merrie, Kiana van het Herdershof (Toulon).




QUICK RESULTS
1. Daniel Deusser - Kiana vh Herdershof
2. Billy Twomey - Lady Lou
3. Chadino - Simon Delestre




Deusser sprong eergisteren nog naar de tweede plaats met de dochter van Toulon. In het zadel van Etienne Gansbeke's gefokte merrie overwon hij in 65,76 seconden en bleef zo als enige foutloos onder de 66 seconden limiet. Kiana werd opgeleid door Raf Kooremans.  Het paar werd opgevolgd door Billy Twomey met onder het zadel de 10-jarige merrie, Lady Lou (Lord Z). Simon Delestre vervolledigde het podium op de rug van Chadino (Chacco-Blue).

Net buiten het podium verzekerden Francois Mathy Jr. en Kevin Jochems een onderonsje der Lage Landen. Mathy Jr. loodste zijn 11-jarige Casanova de l'Herse (Ugano Sitte) foutloos naar de vierde plaats. Kevin Jochems volgde op de vijfde plek met de 9-jarige Ukato-merrie, Faithless MVDL.

Verder sprongen Bart Bles (Expert, v. Tangelo vd Zuuthoeve) e Willem Greve (Formidable, v. Carambole) de top tien in op een achtste en negende plek.

Uitslag