Kevin Gielen oppermachtig tijdens het CSI2* in Sentower Park

Kevin Gielen oppermachtig tijdens het CSI2* in Sentower Park
De Belgische ruiter Kevin Gielen wist vandaag zijn merrie Umbrella Brimbelles (Kannan x Toulon) met overmacht naar de finish te sturen in de spannende 1.30m-rubriek in Opglabbeek. De rubriek werd gesponsord door Pistesleep.be, het bedrijf dat in Nederland en de rest van de wereld vertegenwoordigd wordt door Equicombi bv. van Michael Taken. Hij finishte in een mooie tijd van 52,77. Hij wist daarbij de Franse ruiter Christophe Grangier met zijn merrie Salombo de Kerrglenn ( Diamant de Semilly x Sandro Hit) bijna 2 seconden voor te blijven, die met een tijd van 54,65 als tweede door de finish kwam.

Op de derde plaats is de Italiaan Guido Franchi met zijn hengst Concord Z ( Casall x Capitol I ) met een tijd van 57,39 geeindigd. Vierde werd de Duitser Jörg Opperman met zijn merrie Corelie (Chacco-Blue x Landadel) die een tijd neerzette van 58,96. Als vijfde werd de Luxemburgse Charlotte Bettendorf ook zij stuurde haar merrie Cassina van den Berg Z in een tijd van 60,34.

Beste Nederlander in deze rubriek was Robert Ehrens,  hij wist met zijn Holsteins gefokte merrie Elenoor ( Limbus) een zesde plaats te bemachtigen.

Klik hier voor de uitslag