Kessy van Berlo goed op dreef in Oliva Nova

Kessy van Berlo goed op dreef in Oliva Nova
Kessy van Berlo heeft een goede vrijdag ochtend achter de rug op de Medeterainian Equestrian Tour van Oliva Nova. De amazoone sprong vanmorgen vroeg eerst naar een podium plaats in de 1.35m Gold Tour. En zojuist voegt ze daar een top 5 notering in de 1.40m Gold Tour aan toe.

In de CSI2* 1.35m direct op tijd klokte Van Berlo met haar merrie California 70 (v. Cancoon) een snelle rit van 59.54 seconden die goed was voor de derde plaats. Darmee moest ze Duitser Cedric Trutchler maar net voor laten. Hij kwam met zijn Holsteiner merrie Ooursun Cariana (v. Carentino) slechts één honderdsten van een seconden sneller over de finish.

Winst in de Gold Tour rubriek ging naar thuisruiter Jaime Gabarron Jimenez en Briond de Vidau. In het zadel bij zijn merrie klokte de Spanjaard de niet te kloppen rit van 57.54 seconden.

Aan het begin van de middag was het voor Van Berlo in de 1.40m rubriek weer raak. Daar sprong de amazone met de KWPN merrie Elegant (v. Verdi) in 74.85 seconden naar een fraaie vijfde plaats. De Winst ging naar Radovan Sillo uit Slowakije met Dr. Max Think Twice 111 Z (v. Toulon). Het duo was in 69.40 seconden te snel voor de Duitse Simon Schröder en Gerardo Menendeze Mierez uit Spanje.

Kijk hier voor alle resultaten.