Kent Farrington wint twee uit twee

Kent Farrington wint twee uit twee
De Amerikaanse miljardair, Donald Trump en Mark Bellissimo hadden al eerder aangekondigd dat ze een tweede editie van de jaarlijkse ‘Trump Invitational Grand Prix’ zouden organiseren. Gisteren was het zover, de Marc-a-Lago club in Florida was het decor voor de $125.000 -gedoteerde Grote Prijs. Het evenement wordt ook aanschouwd als het startschot voor het FTI Winter Equestrian Festival in Palm Beach. De samenwerking voor deze wedstrijd verloopt met het horlogemerk Rolex.

Twee op twee voor Kent Farrington, na vorig jaar wint hij ook dit jaar de grote prijs. Vorig jaar won hij met Dynamo (v. Skippy II), dit jaar deed hij het met Blue Angel (v. Luidam). Kent was in de barrage bijna twee seconden sneller dan Candice King met haar BWP'er Kismet 50. De KWPN'er Uraguay (v. Nairobi) werd onder Todd Minikus knap derde. Lauren Hough (Ohlala, v. Orlando) en Tiffany Foster (Southwind VDL, v. Baloubet Du Rouet) werden vierde en vijfde.

Kent na zijn overwinning:  Het is zalig om hier voor de tweede keer op rij te komen winnen en om deel uit te maken van dit evenement, deze overwinning is heel speciaal voor mij. Toen ik Blue Angel ter beschikking kreeg was hij al een echt winner, Lauren Hough had in het verleden ook al vele successen met hem en ik ben blij dat het ook met mij klikt. Het is een paard waarop je kan vertrouwen, hij staat er wanneer het nodig is.