Jur Vrieling start met klassering in Poznan

Jur Vrieling start met klassering in Poznan
In het Poolse Poznan is deze vandaag de CSI3*-W van start gegaan. Deze middag werd er de 1.40m proef over twee fasen gereden. In deze proef kwamen 87 combinaties in de ring.

De winst bleef daar in eigen land. De Pool Koza Lukasz kwam met de elfjarige ruin Chito Blue (v. Chacco-Blue) door de finish in 25.94 seconden zonder fouten te maken. De Belgische ruiter Vincent Lambrecht was een seconde trager met de Balou du Rouet-nakomeling Bogota. Voor hun noteerden we nul strafpunten in 26.72 seconden. De Poolse Malgorzata Koszucka werd derde met de achtjarige merrie Quinchella (v. Quintero). Zij kruisten de chrono na 27.16 seconden.

Verder in de top vijf zagen we Msciwoj Kiecon met Dantos (v. Cantos) en Jaroslaw Skrzyczynski met Chacclana (v. Chacco-Blue). Zij deden de klok stoppen na respectievelijk 27.31 seconden en 27.39 seconden.

Jur Vrieling klasseerde zich met de elfjarige KWPN-hengst Arezzo VDL (v. Chin Chin). Na een foutloze rit in 28.30 seconden eindigden ze op een zevende plaats.

Deze ochtend werd er ook al op driesterren niveau gereden. Het was een 1.35m proef tegen de klok. Er kwamen 79 combinaties aan de start en 21 van deze combinaties wisten de nul op het scorebord te houden.

De overwinning ging naar Duitsland. Harm Lahde reed de achtjarige KWPN-merrie Oak Grove's Flickering Star (v. Flipper D'elle) in 54.23 seconden foutloos rond. Dit was net iets sneller dan de Luxemburger Marcel Ewen. Deze ruiter kwam met de negenjarige ruin Chinok D'Obri (v. Convento) na 54.57 seconden door de finish. De Belg Christophe Vanderhasselt maakte de top drie compleet met de BWP-merrie Identity Vitseroel (v. Air Jordan Z). Voor hun noteerden we een foutloze rit in 56.48 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Adam Grzegorzewski met Centroplast Dinar (v. Qulester) en Malgorzata Koszucka met Charlene (v. Clarimo). Zij finishten in respectievelijk 56.49 seconden en 56.67 seconden.

Klik hier voor de resultaten.