Jur Vrieling springt zich wederom in de kijker op de Toscana Tour

Jur Vrieling springt zich wederom in de kijker op de Toscana Tour
Vorig weekend sprong Jur Vrieling al meermaals in de kijker op de Toscana Tour in Arezzo. Zojuist won hij er weer een CSI3* wedstrijd over 1,35 m.

Met de 9-jarige hengst Dallas VDL (v. Douglas) was hij in 29.49 ruim een seconde sneller als de rest van het veld in het tweede deel van deze twee-fasen rubriek. Alessandro Colombo volgde op de tweede plaat met  Cornelia Si’(v. Cornet Obolensky). In het zadel bij de 8-jarige merrie zette de thuisruiter 30.51 seconden op de klok

Lisa Nooren en haar nieuwste troef Ilusie Q volgen op de derde plaats. In het zadel van de kort door Amerikaanse amazone Alison Robitaille gereden BWP merrie zette de amazone een foutloze ronde in 32.43 seconden neer.

Sjaak Sleiderink maakte voor Nederland de top vijf compleet met Sanvato (v. Sanvaro).  Hij kwam met de 8-jarige ruin enkele tienden later over de eindstreep als Italiaan Luca Coate en Corina L (v. Conte ella Caccia). Ook Amber Meijer sprong met haar NK troef KM Carrera (v. Clearway) naar een prijs. Het duo werd in 33.96 seconden achtste.

Bij de jonge paarden rubriek voor 7-jarige imponeerde Maud Roosendaal met de KWPN merrie Fancy Roos VDL.  In de barrage belande de amazone na een rit van 38.41 seconden net naast het podium achter Italiaan Giovanni Luchetti en Greneble DN.

De winst in de 1.45m hoge rubriek ging naar de Fransman Harold Boisset. Hij was de snelste met  Kitty  S (v. Diarado) en nam ook de tweede plaats voor rekening met Katinka vh Valenbrghof (v. Corland)

Kijk hier voor alle resultaten.