Jur Vrieling razendsnel in Arezzo

Jur Vrieling razendsnel in Arezzo
Tijdens de Silver Tour 1m40 kleurde bijna de volledige top vijf groen-wit-rood. Gelukkig was er Ignace Philips die voor nog wat contrast wist te zorgen. Ignace wist in een snelle tijd van 26,18 seconden met Dream di San Patrignano (v. Come on) een derde plaats te bemachtigen wat 30 honderdsten trager was dan de winnaar van deze rubriek Juan Carlos Garcia.
Juan Carlos reed met Bonzai van de Warande (v. Nonstop) door de meet in een tijd van 25,88 seconden.

Op de tweede plaats zagen we Federico Ciriesi die met Colour of Fun (v. Clearway) door de eindmeet snelde en 3 honderdsten sneller was dan Ignace.

Op plaats vier zien we Giampiero Garofalo en Duarte ,die al een hele week goed presteren, in een tijd van 26,47 seconden. Guido Franchi en Luciane (26,52 seconden) vervolledigen het Italiaanse podium.

Bij de Silver Tour 1m35 was de winst voor Nederland. Jur Vrieling en Apatshe B zorgde hier voor een mooie podiumplaats met zijn niet te kloppen tijd van 27,12 seconden. Het was een extreem spannende barrage tussen Vrieling en Fuchs, maar fuchs was net niet snel genoeg. Martin Fuchs reed door de meet in een tijd van 27,41 seconden met Dollar Girl.

De top 3 vervolledigen we met Marie Lütgenau (GER) en Strolchi. Deze bleven foutloos in een tijd van 28,59 seconden.

Voor alle resultaten klik hier