Jur Vrieling doet weer bovenaan mee op LA Masters

Jur Vrieling doet weer bovenaan mee op LA Masters



Net als gisteren weet Jur Vrieling een goede prestatie neer te zetten op de LA Masters. Dit maal werd hij tweede in de 1.50m ranking proef en moest alleen de Amerikaan Kent Farrington met Willow (v. Guidam) voor laten gaan.

Vrieling zet met de geweldige VDL Bubalu (v. Baloubet du Rouet) een tijd van 34.49 seconden  en finisht daarmee bijna een seconden achter Farrington, die duidelijk de sterkste was vandaag. Beezie Madden volgt vlak achter Vrieling met Simon (v. Mr. Blue)en pakt de derde plaats. De Belgische gefokte HH Copin van de Broy (v. Darco) volgde op de 4e plaats met Quenten Judge. Voor Janika Sprunger en Aris Cms (v. Nassau) was er een 5e plaats.

In de1.45m speed challenge die de dag afsloot was er winst voor Jane Richard Philips met de 11-jarige Dieudonne van de Guldenboom (v. Nabab de Reve).  Constant Van Paesschen werd tweede met Citizenguard Million Dreams (v. Diamant de Semilly).  Olympisch kampioen Steve Guerdat werd 3e met Albfuehren’s Memphis (v. Quinar). De top 5 werd vervolledigd met de Franse ruiters Simon Delestre (Whisper) en Kevin Staut (Oh d’Eole).

Klik hier voor de uitslagen.