Jur Vrieling blijft vooraan mee doen in Mechelen

Jur Vrieling blijft vooraan mee doen in Mechelen
Jur Vrieling, gisteren al goed voor 2 overwinningen en een tweede plaats, werd net derde met Flash Dance v. Kalevallei in de KBC bank & Verzekeringen prijs. Winst was voor de Belg Pieter Devos

In een barrage met 13 combinaties is het Pieter Devos die met de 11-jarige Dream of India Greenfield (v. Gem of India) de snelste tijd van 35:24 seconden neerzetten. Braziliaan Marlon Zanotelli zet ook een top omloop neer bij  Malou (v. Maloubet de Pleville) in het zadel, maar   is net wat minder snel waardoor de combinatie in 35:56 seconden de tweede plaats pakt.

Jur Vrieling, die gisteren al de Open Belgian Breds won met Flash Dance v. Kalevallei, stuurt de negenjarig ruin ditmaal naar de derde plaats.   De vierde plaats gaat naar de Brit in vorm tijdens Mechelen, Joe Clee. Met Utamaro d’Ecuassines.  blijft hij Fransman Simon Delestre en Qlassic Bois Margot voor.

Voor Wout-Jan van der Schans (Capetown) en Harrie Smolders (Exquis Walnut de Muze) zat een barrage er niet in deze keer, beide heren hadden liepen tegen vier strafpunten in het basis parcours aan.

Kijk hier voor alle resultaten