Jur Vrieling begint de ochtend met twee prijzen in Arezzo

Jur Vrieling begint de ochtend met twee prijzen in Arezzo
Het was vanmorgen vroeg al twee keer prijs voor Jur Vrieling op het internationale concours in Arezzo. In de 1.40m Gold Tour sprong hij met Qualtity  FZ (v. Quintender) naar een podium plaats. Bij de 1.35 Silver Tour miste hij net het podium met Curcuma (v. Casall).

Vrieling was vlot vanmorgen over het twee-fasen parcours met zijn 8-jarige Quintender-zoon. Het duo zette een rit van 27.59 seconden op de klok en klasseerde zich daarmee als derde. Winst in de rubriek ging naar de snelle Italiaan Paola Adamo Zuvadelli. Hij vloog met de 8-jarige Chaccieny (v. Chacco-Blue) in 26.63 seconden door het parcours. Zwitser Martin Fuchs kon de Italiaan flink bijhouden. Hij kwam met de Vleut-dochter Victoria een tienden van een seconden later aan de finish.

De vierde plaats was wederom voor een Italiaanse combinatie. Giorgia Failla bleef met de Zangersheide gefokte  Cliff de Brinco Lindenhof Z (v. Candillo Z) de Belg Ignace Philips en Jidona vh Dingenshof  (v. Chacco Blue) in 27.86 seconden voor.

In het 1.35m moest iedereen het ook weer afleggen tegen een Italiaanse winnaar. Lorenzo Triarico flitste met Mascalzone Senese (v. Fandago) in 24.41 seconden door het parcours. Op de snelle tijd had ook Duitser MArkus Merschformann geen antwoord. Hij volgt met Zofie (v. Boritas) in 26.80 seconden op e tweede plaats.

Voor Nederland eindigde Jur Vrieling  ditmaal net naast het podium met de Casall-zoon Carcuma. Met zijn hengst klokte hij 27.13 seconden en moest hij het afleggen tegen Gabriele Bresciani die met Esdoroville (v. Indorado) 26.98 op de klok had gezet.

Kijk hier voor alle resultaten.