Johnny Pals zorgt voor Nederlandse overwinning in Roosendaal

Johnny Pals zorgt voor Nederlandse overwinning in Roosendaal
In Roosendaal kon je deze voormiddag de Consolation prijs volgen van de CSI1* en CSI2*. Bij deze CSI2* proef van 1.35/1.40m hoogte ging de winst naar thuisruiter Johnny Pals. Hij reed Urjul Van Generhese (v. Indian Gold Van Castershoeve) foutloos rond in een tijd van 44.98 seconden. Deze combinatie won vorig jaar de Derby van Lummen.

De tweede plaats was voor Chloe Aston, deze Britse amazone kwam in de ring met Chico (v. Catoki) en stopte de tijd in 46.26 seconden. Zij werd gevolgd door een andere Nederlander, Tim Franssen met Deauville (v. Andiamo) in een tijd van 46.52 seconden. De vierde plaats was voor de Belgische amazone Kirsten Rombouts met Houston.PP (v. Lupicor) in een tijd van 47.99 seconden. De top vijf werd door de Franse Anthony Delage vervolledigd. Hij kruiste de eindmeet in 51.29 seconden met Casino Royal van de Hunters (v. Carrico).

Klik hier voor alle resultaten. 

De consolation van de CSI1* op 1.30m hoogte werd gewonnen door de Luxemburger Victor Bettendorf. Hij reed met Candy Blue (v. Chacco-Blue) een foutloze ronde in 44.33 seconden. Het duo won gisteren ook al de 1.20m categorie en werd donderdag vijfde.

De tweede plaats was bij deze proef ook voor Groot-Brittanië met Annabel Shields. Zij kruiste de eindmeet in 45.77 seconden met My Casall (v. Cassini II). Rob de Bruijn wist zich als beste Nederlander op de derde plaats te rijden. Hij reed met zijn BWP-merrie Elaura S (v. Contendro I) rond in 46.99 seconden. De top vijf werd aangevuld door de Nieuw-Zeelandse Amy Collinson met Capello G (v. Collin L) in 47.91 seconden en de Nederlandse Victoria van Breemen met Donna Karla (v. Eurocommerce Toulouse) in 48.40 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.