Johnny Pals snelt naar een tweede plaats in 1.45m op Vilamoura Atlantic Tour

Johnny Pals snelt naar een tweede plaats in 1.45m op Vilamoura Atlantic Tour
Johnny Pals moest net enkel de Italiaan Luca Maria Moneta voor laten gaan in de 1.45m ranking rubriek tijdens de Vilamoura Atlantic Tour.

In de  pittige rubriek  direct op tijd met 56 starts wisten 15 combinaties de lei schoon te houden. Pals en de Accodetto I-merrie Anna JO waren daarvan één van de snelste. In een tijd van 65.11 seconden sprongen zij foutloos naar de overkant.  Dat was echter niet snel genoeg om de Italiaanse Moneta van de overwinning te houden. Die vloog met de Selle Francais  ruin Neptune Bercours (v. Cavalor Cumano) in 64.63 seconden door het parcours.

De nu voor Brazilië springende Cassio Rivetti was ook flink in vorm. Met de hengst Lagerfeld (v. Dark Brown) werd hij in 65.97 seconden derde. En met de KWPN ruin Acochini JJ (v. Chin Chin) sloot hij de top vijf af met een rit van 66.62 seconden.

De Britse ruiter Timothy Page nestelde zich tussen de twee top ritten van  Rivetti in met Duc D  Arsouilles (v. Quasimodo van de Molendreef). In het zadel van de BWP ruin zette hij een foutloze rit van 66.51 seconden neer.

Kijk hier voor alle resultaten.