Jérôme Guery wint rankingproef op Morocco Royal Tour

Jérôme Guery wint rankingproef op Morocco Royal Tour
In El Jadida vond vandaag de voorlaatste dag van de 'Morocco Royal Tour' plaats. Om de dag af te sluiten was er een 1.45m Longines Rankingproef over twee fasen. Enkel de drie eerste combinaties wisten over de twee fasen foutloos te blijven, onder hun twee landgenoten.

De winst ging naar de Belgische ruiter Jérôme Guery en de tienjarige Garfield de Tiji des Templiers (v. Quasimodo Z). Zij kwamen zonder strafpunten door de finish in een tijd van 36.38 seconden. Op de tweede plaats zagen we Olympisch Kampioen met het Franse team, Philippe Rozier. Met Quel Chanu (v. Flipper d'Elle) reed hij foutloos rond in 36.94 seconden. Gaetan Decroix werd derde met Quel Homme de Hus (v. Quidam de Revel). Voor hun noteerden we een foutloze rit in 42.52 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Abdullah Al Sharbatly met Red Star d'ardent (v. Quick Star) en Patrik Spits met Verdi vd Withoeve Z (v. Vigaro Z). Zij kregen beiden een fout in de tweede fase. Al Sharbatly kwam door de finish in 35.47 seconden en Spits in 37.64 seconden.

Klik hier voor de resultaten.